Om Lustbåt

Lustbåt är en blogg  med lustfyllda berättelser om hav, båtar, båtliv och båtkultur. Lustbåt ska vara Sveriges bästa icke  kommersiella båtblogg.

2007 blev jagWP_20140813_004 ägare till en  Myra 23.  Jag surfade runt på nätet och försökte få reda på så mycket som möjligt om min nya båt. Det ledde till att jag startade Myra sidan.  Den har blivit lite av ett nav för människor som äger myra båtar, och titt som tätt får jag mejl från både när och fjärran.

Några år senare startade jag Myra(b)loggen. Det var en blogg som handlade om båtliv och båtkultur, material och tankar som jag samlat på sig men inte fått plats på Myra sidan.  Den hade väl egentligen kunnat få leva kvar om det inte varit så att familjen hade vuxit ur vår Myra.

Trefotssjukan

När nu barnen var dubbelt så stora och vi sett allt i våra nära farvatten behövde vi en båt som var tre fot större och (drygt) tre knop snabbare. Vi hade drabbats av trefotssjukan.  Det slutade med att vi sålde vår Myra och köpte en Nimbus 2600.

Då var det också dags för en ny blogg, därför sjösattes Lustbåt lustbat.se   en blogg om båtar lika njutningsfylld som lastbar!

Vill du läsa mer om vad jag skrivit om båtar besök:

Välkomna Ombord!

Mårten

fritidsskeppare och bloggare

Kontakta mig gärna på mejl marten.ohlsson@rodarummet.net

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *