På Båtmässan del – intet nytt 2016 #blogg100/9

Så var det dags för Lustbåts rapport från båtmässan i Göteborg. Att den hölls i början av februari och att det är först nu som den rapporteras av kanske någon tycker är konstigt. Men, båtmässor är mer som julfirande och midnattsmässor, knappast någon för den som söker nyheter. Snarare är den en tradition för oss som tror på den perfekta båtsommaren. Och då kan vi ju låtsas att det är först nu vi fått filmen tillbaka från framkallning.

SJ hade lagt om tågtidtabellen. Eftermiddagståget till Värmland var tidigarelagt så vi valde att ta ett kvällståg hem i år. Det gjorde att vi fick extra mycket tid att hitta flippar och floppar. Och nog fanns det att ösa ur. Därför blir det rapport från Båtmässan i dagarna två i #Blogg100. Vi börjar med elakheter och flopparna.

Nimbus placerar spegeln i lagom höjd för...

Här placeras spegeln i lagom höjd för…

Innovationer

Den här blev en av våra favoriter. En stor svensk motorbåtstillverkare i premiumsegmentet bjöd på denna badrums interiör. ”Låg sittande spegel”  är en innovation som varvet satsar på att bli ensam om.

 

 

Vinter 044

intressant vy som döljer det mesta av vad som finns för om båten.

En finländsk tillverkare har jobbat hårt med utsikten från förarplatsen. Och man har verkligen lyckats göra något oförglömligt och högst personligt som sticker ut på Båtmässan. Genom ett nytt kreativt grepp  har man man lyckats placera det mesta av det som föraren ser bakom framrutan. Dessutom är förarplatsen försedd med en läcker svart lucka i ögonhöjd, och därmed omöjlig gör varje chans att hålla uppsikt runt horisonten.  Denna båt är ett måste för alla som vill leka ubåtskapten.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *